Audio, multimedia en navigatie

High-end HiFi, onboard entertainment of de laatste nieuwe navigatie; bij Cartec bent u aan het juiste adres. Ingebouwde DVD-schermen in hoofdsteunen, Parrot Carkit systemen en navigatie- en audiosystemen van topmerken zoals Kenwood wijzen u niet alleen de weg of verzorgen uw favoriete muziek of film, ze verhogen ook aanzienlijk het rijcomfort. En dat is minstens zo belangrijk.

Beveiliging

Van alarm- en terugvind tot voertuig volgsystemen en dashboard cams. De mogelijkheden om uw auto op een goede manier te beveiligen zijn talloos. Cartec verzorgt hierin een advies op maat en levert tegelijkertijd een totaalpakket aan beveiliging voor uw auto. Altijd Kiwa Scm gecertificeerd, zodat u niet alleen veilig, maar ook met een gerust hart onderweg bent en uw auto ergens par-keert

Airconditioning

Van service en onderhoud tot vervanging en reparatie; uw airconditioning is bij ons in goede handen. In de winter zult u hier ongetwijfeld niet bij stilstaan, maar zeker richting de zomer is een goede airconditioning essentieel in de auto. Het afvullen, onderhouden en repareren van eventuele defecten verzorgt ons team met de grootste zorg. En vaak nog snel geregeld ook.

Car comfort

Comfortabel op weg zijn, willen we dat niet allemaal? Of het nu gaat om park distance control, achteruitrijd-camera’s, stoelverwarming of getinte ramen; wat u ook kiest om uw auto van meer comfort te voorzien, wij helpen u verder! Cartec heeft een ruime ervaring in de montage van diverse car comfort systemen. Altijd hoogwaardig in kwaliteit én verhogend voor rijcomfort.

Chip tuning

Haal op een veilige manier de beste prestaties uit uw auto en laat Cartec de chip tuning verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw auto beter presteert zonder dat de levensduur verkort wordt. Voor alle merken en zowel voor benzine- als diesel motoren.

Kilometerregistratie

Kilometerregistratie moet 100% sluitend en conform de eisen van de Belastingdienst zijn. Bij Cartec verzorgen wij de inbouw en montage van dit soort kilometer registratiesystemen, waarbij de zakelijke en privé kilometers helder en meteen inzichtelijk zijn. Makkelijker kunnen we het niet maken!