Uw auto-inbouwspecialist

Van audio- en multimedia tot navigatie, beveiliging, autocomfort en flitsbescherming; Cartec is uw auto-inbouwspecialist en zijn de vakman als het aankomt op auto-electronica. Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige montage en inbouw van alle denkbare systemen en toepassingen voor auto’s in het hogere segment. Snel, professioneel en met een uitstekende service, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en onbezorgd de weg op gaat!

Vertrouwd en vakkundig

Bij Cartec verstaan we ons vak. Opgericht in 1992 en met maar liefst 35 jaar ervaring in de ver-koop- en inbouwbranche, kennen we alle ins en outs. Daardoor kunnen we altijd een hoog niveau aan kwaliteit waarborgen, voor alle merken en type auto’s. Dat blijkt ook uit onze relaties; wij zijn leverancier voor o.a. Renova BMW, Audi centrum, Ruttchen Mercedes, Nefkens Peugeot, Bertens Citroen en Bosch Service Blaschke.

Bij Cartec staan we voor een klantgerichte benadering, eerlijk advies en is afspraak ook echt afspraak. Bovendien maken we altijd vooraf duidelijke prijsafspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. En de kwaliteit? Doordat wij uitsluitend inbouw en montage verzorgen van door ons geleverde producten kunnen we 100% topkwaliteit garanderen. Elke keer weer.